Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Oportunitati de afaceri in Germania
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Steinbeis Transfer Centrum    a fost stabilit in urma cu 15 ani, in scopul    dezvoltarii relatiilor de afaceri de succes intre Germania si Romania.

Lucram de asemenea, in Rusia si alte tari din Europa de Est. Facem parte dintr-o retea de aproximativ 800 de centre Steinbeis in toata Germania. Numarul anual de clienti Steinbeis depaseste 8.000. Acest lucru asigura ca societatile germane stiu despre Steinbeis si ne permite sa obtinem usor acces la ele.

In Bucuresti ne-am stabilit filiala noastra Steinbeis Transfer Management SRL.

Pentru gasirea de clienti noi in Germania, va putem propune 3 variante de proiect:

- A) servicii standardizate pentru promovarea exportului în Germania (detalii mai jos)
- B) pentru promovarea serviciilor individuale de export (de exemplu, organizarea de intalniri cu potentialii clienti, reprezentand firma Dvs. in Germania, participarea la expozitii in Germania, etc)
- C) consultanta cu privire la modul de a dezvolta exportul in Germania, cum puteti creste sansele pentru export; servicii de consultanta strategica de dezvoltarea produsului.

De asemenea, noi va putem oferi posibilitatea de a fi prezenti la standurile noastre la diferite expozitii din Germania, unde va puteti prezenta produsele Dvs. direct de unul dintre reprezentanti firmei Dvs.

Pentru punctele B) si C) o analiza a situaţiei actuale este necesara ca baza pentru a construi noi acţiuni. Pentru punctul A), se poate incepe oricand si poate aduce in scurt timp rezultate pozitive. Am stabilit acest pachet de servicii ca un nou instrument. Unele companii romane deja au apelat la aceasta varianta. Exemple puteti gasi pe site-ul nostru www.stz-ost-west.de “Angebote”.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul nostru.

Descrierea serviciilor noastre standardizate de la punctul A):

ToGer   - prezentarea companiei pe site-ul Steinbeis-Transferzentrum (STC); 1 pagina in limba germana cu informatii, fotografii / logo-ul si alte detalii ale companiei care doreste promovare; site-ul    STC este adaugat    in principalele instrumente de cautare din Germania;

ToGerPlus  -cuprinde ToGer, si cuprinde 3-4 pagini de prezentare; plus o recomandare din partea STC-ului in care este mentionat faptul ca firma este un partener potrivit; recomandarea se face in baza unei vizite facute de catre STZ la firma interesata.;

ToGerAct  - la fel ca ToGerPlus  ; in plus se va face contactarea in mod activ a potentialilor clienti: STC trimite scrisori la 100 (200, 300, ...)de companii germane care sunt selectate in conformitate cu criteriile definite individual; STC este disponibil in Germania pentru companiile care au intrebari, cereri, etc si va transmite fiecare raspuns companiei intersate.

Serviciile de la punctele B) si C) trebuie sa fie dezvoltate si calculate pe o baza individuala in funcţie de nevoi.

Ar fi placerea noastra de a promova activitatea Dvs. in Germania.

Daca sunteti interesati de mai multe detalii, va rugam sa aveti amabilitatea sa ne contactati.

Cu stima,

Alina Stefanescu – Pascu - director
0722.605.923
Din Gura in Gura