Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Container de unica folosinta Cleverpac
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Căutăm distribuitori în România pentru produsele Cleverpac


Ce înseamnă produsul „Cleverpac”?

Îndeplinirea cerinţelor economice şi tehnice în creştere privind transportul, dozarea şi  transmiterea produselor în ambalaje de unică folosinţă reprezintă calea de urmat în viitor. Transporturile de mare tonaj, silozurile scumpe pentru depozitare, rezervoarele din oţel inoxidabil şi containerele sintetice nu mai sunt viabile. Este necesar astfel să oferi soluţii care:

• pot fi reciclate
• exploatare -  utilizarea de materiale regenerabile
• evitarea unor transporturi costisitoare care presupune şi descărcare şi/sau încărcare
• eliminarea costurilor de curăţare
• oferă reduceri drastice în greutate -vrac.

Bazat pe un container din carton standard cu măsurători exacte de tip europalet, am dezvoltat o soluţie care face ca transportul şi manipularea pulberilor, cerealelor, pastelor sau materialelor fibroase să aibe un cost eficient.

Acest container de unică folosinţă este făcut din carton ondulat având perete triplu stratificat cu o ieşire pentru ţevi din plastic.
Pentru a extrage sau descărca substanţele, conducta poate fi înlocuită de exemplu cu un ax sau spirală transportoare. Componentele suplimentare, cum ar fi vibratoare, pompe sau mixere debit pot fi ataşate cu uşurinţă la container.

Pentru mai multe informatii si poze privind acest produs, va rugam sa accesati pagina noastra de web: http://www.stz-ost-west.de/ro/angebote/cleverpac.html.

Steinbeis Transfer Centrum  a fost stabilit in urma cu 15 ani, in scopul  dezvoltarii relatiilor de afaceri de succes intre Germania si Romania. Lucram de asemenea, in Rusia si alte tari din Europa de Est. Facem parte dintr-o retea de aproximativ 800 de centre Steinbeis in toata Germania. Numarul anual de clienti Steinbeis depaseste 8.000. Acest lucru asigura ca societatile germane stiu despre Steinbeis si ne permite sa obtinem usor acces la ele. In Bucuresti ne-am stabilit filiala noastra Steinbeis Transfer Management SRL.
Din Gura in Gura